تغذیه مفید

خواص و مزاج بکرایی در طب سنتی

در خصوص خواص و مزاج بکرایی در طب سنتی آمده است که:

  •  طبع این میوه بر اساس نظر اطبای طب سنتی گرم و خشک درجه دو است.
  • این گیاه به هضم غذا کمک کرده و قابض است.
  • برای درمان انگل‌های روده استفاده می‌شود.
  • به مبارزه با زخم‌های معده کمک می‌کند. زخم‌های معده در اثر نامتعادل بودن سطح اسیدی معده به وجود می‌آیند.
  • می‌توان عصاره برگ بکرایی را برای کنترل کلسترول خون استفاده کرد. برگ‌های این درخت خواص درمانی دارند.
  • می توان از عصاره این میوه برای درمان انواع عفونت‌های میکروبی قارچی و به عنوان نگهدارنده غذایی و موثر در جلوگیری از سرطان و پیری زودرس استفاده نمود.
  • عصارۀ میوه بکرایی حاوی عملکردهای ضد میکروبی است. این میوه همچنین خواص ضد ویروسی و ضد قارچی دارد که به درمان عفونت‌های بدن کمک می‌کنند.
  • بهترین داروی طبیعی برای درمان یبوست است. اضافه کردن مقدار کمی فلفل سیاه و نمک به پالپ میوه و مصرف منظم آن باعث از بین رفتن سموم موجود در روده‌ها می‌شود. همچنین می‌توان برای درمان یبوست، این میوه را به شکل شربت مصرف کرد.

توجه کنید که

  • مصرف این میوه می‌تواند با بروز عوارض جانبی نگران‌کننده نظیر افت قند خون و ناراحتی معده همراه باشد.
  •  میوه بکرایی حاوی ترکیباتی است که در عملکرد سلول‌های بدن اختلال ایجاد می‌کنند. محققان می‌گویند که این نوع از ترکیبات (که در بسیاری از گیاهان وجود دارند) ممکن است باعث آسیب دیدن کبد، مرگ نورون‌ها و بروز مشکلات دیگر شوند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =