تغذیه مفید

خواص و مزاج عرق بادرنجبویه در طب سنتی

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج عرق بادرنجبویه این گونه آمده است که:

  • دارای طبیعتی گرم است.
  • تقویت کننده قلب و اعصاب
  • رفع تپش قلب
  • رفع سرگیجه، عصبانیت‌ها و خستگی‌های روحی
  • درمان بیماری‌های مختلف دستگاه تنفس، برخی حالات آسم
  • درمان دردهای عصبی دندان
  • رفع احساس صداهای مبهم در گوش
  • درمان سردردهای یک طرفه و گوش درد
  • بهبود استفراغ‌های دوران بارداری و کم‌خونی دختران جوان
  •  رفع تنگی نفس، نیرودهنده برای کسانی که دوره نقاهت را می‌گذرانند.
  • رفع ضعف عمومی افراد مسن و احساس کسالت عمومی
  • بهبود احساس چنگ‌زدگی در معده
  • رفع تندخویی دختران جوان و زنان ضعیف البنیه
  • ضد تشنج و بیماری‌های ویروسی
  • عرق گیاه بادرنجبویه بوی بد دهان را از بین میبرد.
  • مسکن، ضد نفخ، مقوی معده، معرق و آرام‌کننده، نشاط آور و مفرح، تقویت حافظه، ضد اضطراب و افسردگی،

طریقه مصرف عرق بادرنجبویه

  • بزرگسالان روزی ۲ تا ۳ بار در روز هر بار ۱/۲ استکان در یک لیوان شربت و یا ۱/۲ استکان بعد از هر غذا. اطفال ۲ تا ۵ سال ۱/۴ بزرگسالان، ۵ تا ۱۰ سال ۱/۳ و ۱۰ تا ۱۵ سال ۱/۲ بزرگسالان استفاده کنند.
  • اگر می‌خواهید معده‌تان تقویت‌شود و یا افسردگیتان از بین برود روزانه دو فنجان در نوبت صبح و عصر از عرق بادرنجبویه میل کنید.

موارد منع مصرف

  • افرادی که از اختلالات تیروئیدی رنج می‌برند.
  • افرادی که دچار گلوکم یا همان آب سیاه چشم هستند .
  •  آقایانی که دچار ورم در پروستات هستند.
  • خانم‌های باردار و شیرده

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + شش =