تغذیه مفید

خواص و مزاج عرق کاسنی در طب سنتی

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج عرق کاسنی این گونه آمده است که:

  • طبیعت عرق گیاه دارویی کاسنی در طب سنتی سرد و تر است.
  • در تصفیه خون و بهبود جریان خون‌رسانی موثر است.
  • مانع از لخته‌شدن خون و بی‌نظمی تپش قلب می‌شود.
  • زمینه دفع صفرا از بدن را فراهم کرده و زردی را می‌زداید.
  •  روده را تحریک می‌کند، یبوست را از بین می‌برد و به کنترل شرایط کمک می‌کند.
  • خاصیت ضد نفخ دارد.
  • خاصیت چربی سوزی عرق کاسنی، موجب رفع چربی‌ها به خصوص چربی دور شکم می‌شود.
  • یکی از بهترین درمان‌های طبیعی و سنتی برای صاف کردن کبد است.
  • برای کاهش دردهایی که عامل التهابی دردهای ماهیچه‌ای و درد مفاصل هستند می‌توان مصرف نمود.
  •  برای طراوت و شادابی پوست و رهایی از جوش صورت نیز موثر است.
  • با نوسازی سلول‌های کبدی و خاصیت چربی‌زدایی و دفع صفرا باعث پاک شدن کبد و رفع امراض آن می‌شود.
  • طبع سردی دارد که با مصرف آن طبع فرد معتدل شده و جوش‌های ناشی از گرمی درمان می‌شوند.
  • باعث تنظیم هورمون‌‌ها ،کروکوزوم‌ها و افزایش قدرت باروری می‌شود.
  • در مردان با افزایش حجم اسپرم میل جنسی را هم افزایش می‌دهد.
  • خاصیت ادرارآوری بالایی دارد که با دفع سموم از بدن، کلیه و مثانه را از سنگ، پاک و نارسایی آن را برطرف می‌سازد.
  • این عرق گیاهی مملو از ویتامین C، فسفر و آهن گیاهی است که با تقویت کبد، رنگ پوست را روشن، بیماری‌‌های پوستی مانند: اگزما، جوش‌‌ها و التهابات پوستی را بر طرف می‌کند.
  • ملین و ادرارآور خوبی بوده و با خروج سموم از بدن التهاب بدن، تب‌های صفراوی، یرقان و زردی ناشی از گرمی را رفع، کیسه صفرا، کلیه و مثانه را از سنگ پاک، التهاب معده را برطرف، اسیدکلریدریک معده را تحریک و اشتها را زیاد می‌کند.

بهترین زمان مصرف عرق کاسنی

  • بهترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی، صبح ناشتا قبل از صبحانه است. آن را با آب در دمای معمولی و به صورت ناشتا بنوشید تا سبب افزایش دریافت مواد مغذی از گیاه کاسنی شود.

توجه کنید که

  • مصرف بلندمدت عرق کاسنی، موجب تخریب عروق شبکیه، افت فشار خون، افزایش ترشحات صفرا و انقباضات رحمی می‌شود.
  •   مصرف بیش از حد عرق کاسنی در بارداری احتمال زایمان زودرس را تقویت می‌کند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + بیست =