تغذیه مفید

خواص و مزاج کاکائو در طب سنتی

در خصوص خواص و مزاج کاکائو در طب سنتی آمده است که :

  • طبیعت کاکائو در طب سنتی گرم است.
  • به کاهش استرس کمک می‌کند.
  •  سرشار از چربی، فیبر غذایی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر است.
  • باعث افزایش احساس آرامش و رضایت‌مندی در افراد می‌شود.
  • برای افرادی که مبتلا به آسم هستند، مفید است.
  • کاکائو چه به صورت پودر و چه به صورت شکلات سیاه می‌تواند به کاهش فشارخون بالا کمک کند.
  • خواص ضدمیکروبی و تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی آن برای پوست و دندان‌ها سودمند است.
  •  مصرف روزانه ۳۰ گرم شکلات تلخ فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد وسبب افزایش حافظه نیز می‌شود.
  • خوردن کاکائو تلخ می‌تواند دفعات سرفه و تاثیر سوء‌ آن بر سیستم قلبی عروقی و اعصاب مرکزی را کاهش ‌دهد.
  • خون را بهبود می‌بخشد که این امر موجب شل شدن شریان‌ها و عروق خونی شده و جریان خون را افزایش می‌دهد.
  • کاکائو می‌تواند با تنظیم مصرف انرژی، کاهش اشتها و التهاب، افزایش اکسیداسیون چربی و احساس پری به کنترل وزن کمک کند.
  • مصرف متعادل آن برای پوست مفید است. به طور کلی آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کاکائو از پوست در برابر بسیاری از عوامل بیماری‌زا محافظت می‌کند و از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند.

مصرف کاکائو

  • مصرف ناصحیح کاکائو باعث عوارض کبدی و قلبی می‌شود.
  • کسانی که طبع گرمی دارند، باید از خوردن بیش از حد کاکائو و محصولات آن خودداری کنند.
  • برای افراد دچار بیماری قند نیز خوردن کاکائو ممنوع است.
  • مصرف طولانی کاکائو به دلیل داشتن برخی ترکیبات شیمیایی می‌تواند حالتی شبه به اعتیاد و در حقیقت ولع به خوردن شکلات را در افراد و به ویژه در خانم‌ها و بیشتر در حوالی زمان قاعدگی ایجاد کند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 5 =